Joanna Liszowska


Filmografia

2001 - Wielebni (teatr TV)

2002 - Szpital na perypetiach, jako tancerka Edyta Kąkola-Kulawik

2003 - Kasia i Tomek, jako Ewa, asystentka Tomka

2003 - M jak miłość, jako Zuzia, pielęgniarka (w przychodni Kotowicza)

2003 - Miodowe lata jako góralka Joanna

2003 - Psie serce, jako Ala ("Max")

2003 - Rajski ogródek - Szkice z Różewicza (teatr TV)

2003 - Rodzinka, jako Eliza Przepiórka, matka Adasia

2004 - Czwarta władza, jako Maryla

2004 - M jak miłość , jako Zuzanna

2004 - Romeo i Julia (teatr TV)

2004 - Święta polskie, jako dziewczyna wspólnika

2005 - Kryminalni, jako dziennikarka Iza, partnerka Zawady

2005 - Kto nigdy nie żył..., jako Ela

2005 - Lawstorant, jako Marta

2005 - Legenda , jako Lucyna

2005 - Na dobre i na złe , jako Dorota Lewkiewicz-Czyż, radiolog

2006 - U fryzjera, jako Laura